top of page
Untitledd-3.png
Sleeping with Eye Mask

TOPPERS

Untitledd-3.png

Opzoek naar een goede betaalbare topper?

Dan bent u bij ons aan het juist adres. 

Wij hebben alles op voorraad liggen of vanuit Nederlandse productie waardoor u geniet van korte levertijden. 

Maar wat is nou een topper, en wat is het voordeel ervan?

Een topdekmatras is een dun matras wat je bovenop het reguliere matras legt.

Een topdekmatras wordt ook wel oplegmatras, topper, matrastopper of dekmatras genoemd. Dit product is leverbaar in allerlei verschillende soorten en maten, zowel 1-persoons als 2-persoons, met of zonder split.

Met een topmatras ontlast je de onderliggende matrassen, waardoor deze langer meegaat. Een topmatras is lichter en gemakkelijker te keren en met een tweepersoons topmatras bovenop 2 1-eenpersoonsmatrassen in een 2-persoonsbed heb je geen last meer van de kier tussen de 2 onderliggende matrassen.

U kunt bij ons de dikte van de topper zelf bepalen. 
Zo kunt u hem van 3 cm tot 12 cm dik kiezen.

Welke verschillende toppers hebben wij?

Polyether toppers
Polyether is een stevige schuimsoort met een lange levensduur. Polyether is een synthetisch en dus antiallergisch materiaal. Dit maakt een topmatras van polyether geschikt voor mensen met een wolallergie. Door de gesloten structuur van het schuim houdt polyether warmte vast.

Koudschuim toppers
Koudschuim is het hightech-schuim van dit moment dat, vooral voor matrassen en toppers, geweldige eigenschappen biedt. De open celstructuur die koudschuim van nature heeft zorgt dat het materiaal goed ventileert en goed vocht doorlaat. Goede koudschuim toppers gaan lang mee en bieden veel steun en comfort.

NASA toppers
Dit topmatras is gemaakt van traagschuim, wat zorgt voor een uitstekende ondersteuning. Deze topmatrassen bestaan namelijk uit memory foam (ook wel NASA schuim genoemd). Dit memory foam wordt zacht door lichaamswarmte en past zich vervolgens aan aan jouw lichaam. Het werkt extra druk verlagend en is uitermate geschikt bij heup en schouder klachten.

Latex toppers 
Latex toppers zijn uiterst veerkrachtig, in tegenstelling tot traagschuim. Hierdoor wordt uw lichaamsgewicht goed verdeelt en opgevangen door de latex topper. Daarnaast zal uw lichaam weinig tegendruk ervaren. Latex biedt een uitstekend ligcomfort.

Untitledd-3.png
bottom of page