Boxsprings

De boxspring is een erg populair slaapsysteem, maar wat is een boxspring nu precies? Bij deze matras-bedbodem combinatie liggen er twee matrassen op elkaar. Het bedbodem heeft veel breedte veerkracht, omdat het bestaat uit een gestoffeerde box met veren. 

Het extra topmatras zorgt nog een voor extra comfort! 

 

Kom naar onze winkel voor echte trendy boxsprings en wie weet slaap jij binnenkort in dezelfde kwaliteit bedden als die van een hotel. 

Bij ons bestel je de boxsprings erg gemakkelijk, kom naar onze winkel of stuur ons een chat bericht. Na een kleine aanbetaling kunt u de rest betalen bij levering.

Kleuren

Alle boxsprings zijn beschikbaar in vele verschillende kleuren en stoffen, deze kunt u bekijken op deze link:

Boxspring

Actie knaller! Deze boxspring is nu maar €1499,-!

Boxspring Timeless

van €3400,- nu maar €850,-! Deze luxe en hippe boxspring heeft een modern design en bezorgt je een heerlijke nachtrust, dankzij 7-zones pocketveringmatrassen. Inclusief topmatras voor extra slaapcomfort. Het hoofdbord is mooi afgewerkt en met de mogelijkheid om knopen of vakken toe te voegen. Een luxe boxspring met geveerde onderboxen en een tijdloos design. Inclusief luxe pocketveermatras en beschikbaar in verschillende kleuren.

Boxspring Verdie met tv lift
Boxspring Timeless Electro

Nu voor maar €1799,-!!!! Deze luxe en hippe boxspring heeft een modern design en bezorgt je een heerlijke nachtrust, dankzij 7-zones pocketveringmatrassen. Inclusief topmatras voor extra slaapcomfort. De boxspring is volledig elektrisch zo kan het hoofdeinde en het voeten einde afzonderlijk omhoog en omlaag. Het hoofdbord mooi afgewerkt, maar kan ook gecaptioneerd of vlakken

Boxspring Dream

Van €2000,- naar €499,-! Verkrijgbaar in 4 kleuren (beige,wit,zwart en grijs). Boxspring dream is een zeer betaalbare boxspring en oogt erg modern en ruimtelijk in je slaapkamer. Deze boxsprings uit uit voorraad leverbaar afhankelijk van de bezorg datum. De boxspring is inclusief pocketvering matrassen en topper. Ook kan je kiezen voor één tweepersoons matras.

Boxspring Damien

Nu voor maar 1199,-!

Boxspring Hilda

Deze boxspring is nu maar €1299,-! Ga voor een luxueuze uitstraling met de Boxspring Hilda. Alle maten en ook alle kleuren zijn leverbaar en is inclusief luxe topper!

Bellagio Boxspring Electro

Van €8500,- voor maar €2599,-! De exclusieve kleuren van deze boxspring, maakt de elektrische boxspring Bellagio een prachtige blikvanger. Deze boxspring is inclusief een Micropocket matras. Micropocket matrassen zorgen voor extra comfort en betere drukverdeling voor de optimale nachtrust. Je kunt kiezen voor een bedrade of draadloze bediening

Boxspring Verdi Electro
Boxspring Ibiza

Nu de helft v/d helft voor maar €2450,-! Luxe hotel boxspring met opberg ruimte stevig 7 zone micro pocket matras van hotel kwaliteit! Met geïntrigeerde topper in het matras de hoogte van het matras komt daardoor op 30 cm. Inclusief met nachtkastjes en voetenbank.

Boxspring Naomi

van €7200,-, nu maar €1799,- Met onze Naomi Boxsprings is het altijd lekker slapen. Wij hebben de Naomi in verschillende kleuren en maten leverbaar.

Boxspring Hilde

Deze boxspring is nu maar €1299,-! Ga voor een luxueuze uitstraling met de Boxspring Hilda. Alle maten en ook alle kleuren zijn leverbaar en is inclusief luxe topper!

Boxspring Snooze